19 Ekim 2018 , Cuma

AÇIKLAMA

Çok Değerli Karayakalı Hemşehrilerim;
2008 Yılından bugüne kadar yani 10 (on) yıldır Kurucusu olduğumuz ve Başkanlığını yürüttüğüm Karayaka Derneğimizin 2018 yılı Olağan Genel Kurulunda gerek sağlık sorunlarım, gerekse işlerimin yoğunluğundan dolayı Dernek yönetiminde görev alamayacağım.
Derneğimizin olağan genel kurulunda seçilecek yeni Başkan ve Yönetimine her türlü maddi ve manevi desteğimiz sanki yönetimdeymişim gibi destek vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.
10 Yıldır Derneğimizi ve Sizleri her platformda temsil etmeye çalıştım ve çalıştık, Bundan da Şeref duydum. Ben değil Biz olmaya çalıştık, kimseye Derneğimizde yerel anlamda siyaset yapma fırsatı vermedik ve tarafsızlığımızı koruduk. Gerek Erbaamız da gerekse Karayakamız da seçimlerde aday olan hemşehrilerimize eşit mesafede durduk ve hiçbir şekilde seçimlere müdahil olmadık.
Değerli Karayakalı hemşehrilerim sizlerden beklentim; uzun yıllardır emek verdiğimiz Derneğimize sahip çıkmanız ve daha güzel yerlerde olmasını sağlamak.
Bu duygu ve düşüncelerle şimdiden 25 Kasım 2018 Pazar Günü Saat 13.00 de yapılacak Karayaka Derneğimizin Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını dilerim.
Saygılarımla
Şakir Taşova