19 Ekim 2018 , Cuma
Anasayfa / Dernekten Haberler / Başkandan Teşekkür Mesajı

Başkandan Teşekkür Mesajı

Derneğimizin düzenlemiş olduğu 2017 yılı birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğimize katılarak bizleri onura eden; Eyüp Kaymakamımıza, Karayaka Belediye Başkanımıza ve Meclis Üyelerimize, desteklerini esirgemeyen  Tokat Sanayici ve İş Adamları Derneği  (TOSİAD) Sayın Başkanı ve Yönetimine, Erbaa Dernekler Federasyon (ERDEF) Sayın Başkanı ve Yönetimine, Dernek Başkanlarımıza ve Yönetimine, sunucu Emrah BİNİCİ’ye, THM Sanatçısı Ayşegül PINAR’a, çekimleri yapan İLKE TV ve hemşehrilerimize ayrıca mazeretlerinden dolayı katılamayarak; telgraf ve çiçek gönderen sayın milletvekillerimize, sayın belediye başkanlarımıza, bürokratlarımıza, daire müdürlerine, iş adamlarımıza ve firmalarımıza; İBB 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisini tahsis eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir TOPBAŞ’a, Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Mevlüt BULUT’a, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Osman SAVAŞ’a ve tesis çalışanlarına verdikleri hizmetlerden dolayı şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim.

Şakir TAŞOVA

Karayaka Dernek Başkanı